Technológia
Technológia
Technológia

Mi a KABAHA kft.-nél különleges és és egyedi ortopéd cipőket tervezünk és fejlesztünk.
Vállalatunk innovatív megoldásokat alkalmaz mind a tervezés, mind az alapanyagok területén.

A legmagasabb minőségű alapanyagokat alkalmazzuk, hogy ügyfeleink igényei alapján a legjobb megoldást tudjuk kiválasztani.

Szakértők vagyunk az ortopéd cipők anatómiai tervezésében és készítésében. Elkötelezettségünknek tartjuk, hogy ügyfeleink igényei szerint a legjobb egészségügyi és komfort megoldást tudjuk nyújtani.

Cipőfelsőrész anyagok

Kabaha Kft. által felhasznált felsőrész bőrök a legmagasabb minőségű marha és borjúbőrök. Felhasznált bőreink nem tartalmaznak irritáló anyagokat. Közel 40 fajta színt biztosítunk megrendelőink részére. Vállalatunk egyéb elasztikus textilanyagokat is alkalmaz, hogy megrendelőink részére a legnagyobb kényelmet és biztonságot tudjuk nyújtnani. Elasztikus anyagaink teljes mértékben képesek felvenni a láb formáját.

Bélések és fedő talpbetétek

Kabaha Kft. által alkalmazott speciális bélésanyag hőmérséklet-szabályozó hatással rendelkezik. Teljes szárazságot és maximális komfortot biztosít. Nagy kopásállóságú, antibakteriális és anitmikrobiális. Hőmérséklet-szabályzó tulajdonsággal bír. 100%-ban lélegző. Verejték-rezisztens, hipoallergén, olaj lepergető. Krómmentes, környezetbarát, mert gyártás során nincs CO2 kibocsátás.

Talpbetétek (beépített, J-10 és J-15

Kabaha Kft. által alkalmazott talpbetétek alapanyaga teljes mértékeben hőmérséklet-szabályozó hatással rendelkezik. Bizonyos betétfajták 95 fokon moshatók. Antibakteriális a verejték-rezisztens. Hipoallergén. Talpbetét műszaki elemei lélegző latex alapanyagból készülnek, melyek szintén antibakteriálisak és hipoallargének. Lábának a legmagasabb komfortot és biztonságot nyújtja.

#Kabaha

Kabaha Ortopéd Cipők

Start typing and press Enter to search