Fejlesztések

KABAHA ortopéd cipő tapainak fejlesztése

KABAHA ortopéd cipőink  talpait úgy fejlesztettük le, hogy a lehető legtöbb talpi elváltozásra

megoldást tudjunk nyújtani. Újonnan fejlesztett talpaink férfi és női talpak mindegyikére vonatkozik.

Sarkantyúvédelem (exostosos calcaneus)

Mindegyik ortopéd cipő talpunk sarokrészénél kialakításra került egy 5-7 mm mély és 30 mm átmérőjű tehermentesítő mélyítés, melyben 5-7 mm vastag speciális EVA gumianyag kerül beépítésre, hogy az érzékeny sarkantyú iritációját enyhitsük és járásnál rezgéscsillapítóként működjön. Mélyítés mellett keményebb talp fogja fel a terhet így teljes tehermentesítést tudunk nyújtani.

Ezen felül a 3 mm vastag talpi méhsejtes párna nyújt magas komfortérzetet úgy, hogy megfelelő alátámasztás és talpi felület stabilitása megmarad.

Hallux valgus (bütyök)

Kialakult fájdalmas bütyük kezelésére a KABAHA ortopéd cipők talpai gördülővel és járássegítő csapok közös alkalmazásával kívánunk maximális megoldást nyújtani. Gördülő talp gördülési mértékét egyedileg alakítjuk ki, figyelembe véve a láb elváltozását és a beteg fájdalomszintjét. Gördülő talp tehermentesíti a nagylábujjat úgy, hogy nem hajlik vissza így lassítja az elváltozás folyamatát.

Metatarsalgia (lábközépfájdalom)

KABAHA ortopéd cipő talapi teljes talpfelület hosszában 3 mm vastag méhsejtes párna kerül beépítésre ezzel tehermentesítve a láb talpi részén kialakul csontelváltozásokat és faájdalmas bőrkeményedéseket. Magas fájdalom további kezelése céljából a talp fájdalmas részein további 3 mm laticel-EVA párnát alakítunk ki.

Extra széles könnyített PU talp magas kopásállósággal

KABAHA ortopéd cipő talapi magas minőségű és magas kopásállóságú poliuretán talpból készülnek. Talpaink lágyékrészen szélesítettek és magasítottak, hogy az extra erős, hosszú kéreggel közössen megfelelő alátámasztást tudjanak nyújtania  lúdtalpnak és az anatómiai talpbetétnek.

Mosható PU anatómiai talpbetét

KABAHA anatómiai talpbetéteink magas minőségű követelményeknek felel meg. Puhák, de lágyék rész alatt tömör, így a járótalp szélesítéssel és alátámasztással, illetve a kemény hosszú kéreggel együttesen tökéletes alátámasztást biztosítanak. Anatómiai betéteink antibakteriálisak, moshatók 60 fokon, és fertőtleníthetők orvosi felületfertőtlenítővel.

Ne feledje, hogy talpbetétet csak erős kérgű cipő szabad alkalmazni.

Erősített hosszú kéreg

KABAHA ortopéd cipőink mindegyikében külső és belső oldalon 2.5 mm vastag speciális erősített kéreg kerül beépítésre, hogy a lábtartást megfelelően kitudja szolgálni. Kemény, hosszú kéreg hosszabb élettartamot biztosít és megfelelő támasztást biztosít az anatómiai talpbetétnek. Kemény kérgek ellenére a puha szivacsolt bélés maximális kényelmet és komfortérzetet biztosít.

Üvegszálas textil foglaló-talpbetét

Ortopéd cipőink felsőrészeit speciális 2,5 mm vastag üvegszálas textil talpbetétre rögzítjük. Üvegszálas foglaló-talpbetét maximális hajlékonyságot biztosít úgy, hogy élettartama akár 10 szer hosszabb, mint a hagyományos papír foglaló-talpbetéteké. Továbbá szilárdsága megfelelő tartást biztosít a kéregnek és a talpnak.

Cipőfelsőrész béléseink

KABAHA cipő perforált bélései szellőző lyukakkal vannak ellátva, hogy szabályozni tudja a láb hőmésékletét új mikroszál, amely úgy érzi, mint a bőr, 100%-ban légáteresztő, és a víz nedvszívó képessége a súlyának nyolcszorosa. Tökéletes a lábbelik belső bélésének.

Hőmérséklet-szabályozó hatásával maximális kényelmet és teljes szárítást biztosít. Az izzadság nem a lábbeli belsejében halmozódik fel, hanem az, hogy az anyag elősegíti annak párolgását, hogy a láb mindig száraz legyen úgy, hogy a külső nyirkosodást taszítja, de a láb nedvességét elvezeti. Cipőfelsőrészeink bélései 3mm szivacsozással vannak ellátva, ezzel biztosítva a magas komfortérzetet. KABAHA perforált betétek antibakteriélisak, orvosi felületfertőtlenitővel lemoshatók. 3 fajta baktérium ellenállásra tesztelve.