Rólunk
Rólunk
Rólunk

Rólunk

A KABAHA Kft. saját tervezésű ortopéd cipőt gyárt és forgalmaz nők, férfiak és gyermekek számára szabványos és egyedi kivitelben.

Molnár István György tulajdonos intuicíójából és szaktudásából született vállalat mindíg az innovációra és különleges, egyedi megjelenésű ortopéd cipők gyártására, fejlesztésére összpontosít olyan lábbelikkel, melyek a legjobb megoldást nyújtják számos ortopédiai esetekre.

A KABAHA Kft. folyamatosan fektet technológia fejlesztésekbe, melyeknek célja legoptimálisabb és egészségügyileg legjobb ortopéd cipők megtervezése és készítése magyar és nemzetközi piacokon.

kabaha kft.

Vállalatunk minden dolgozója elhivatott abban, hogy közös jövőt építsen egy folyamatosan változó világban, ahol innovációs értékeket széles körben tudjuk alkalmazni ortopéd cipőink tervezése és gyártása során. A KABAHA Kft. egyedi méretvétel alapján készített ortopéd cipők folyamatos megbízható minőséget nyújtanak a betegellátás területén.
Munkatársaink azon fáradoznak, hogy korosztálytól függetlenül kielégítse az ortopéd cipőre szoruló ügyfelek igényeit.

Ortopéd cipőinket azok számára terveztük, akik a gondos lábegészségügy mellett igen nagy hangsúlyt fektetnek a megjelenésre.

Csapatunk

 • Molnár-Magyari Zsuzsanna
  Molnár-Magyari Zsuzsanna Ügyvezető igazgató
 • Molnár István György
  Molnár István György Gyártásigazgató és designer
 • Magyar Nikoletta
  Magyar Nikoletta Irodavezető
 • Czifráné Csiky Éva
  Czifráné Csiky Éva Gyógyászati segédeszköz-forgalmazó, Üzletvezető
 • Kosina Zoltán Istvánné
  Kosina Zoltán Istvánné Gyógyászati segédeszköz-forgalmazó, Üzletvezető

Start typing and press Enter to search