Technológiák

Hogyan segítenek az ortopéd cipők?

Rengeteg fajta lábbelit lehet vásárolni melyek inkább divatosak és nem vagy csak részben  funkcionális. Manapság kevés ortopéd cipőt lehet kapni melyek megfelelnek az egészségügyi elvárásoknak és megfeleljenek az ügyfelek igényeinek. A cipő divat, akármilyen aspektusból közelítjük meg. 

Ezért a KABAHA ortopéd cipők tervezésénél a divat és az egészségügyi követelmények  együttes figyelembevételével alakítjuk ki modelleinket.

Magasszárú ortopéd cipők

A KABAHA magasszárú ortopéd cipőink mindegyikében erősített és/vagy magasított kérget építünk be, hogy a láb, boka maximális stabilitást tudjuk biztosítani. Magasított és erősített kérgek esetében a bokánál minden magasszárú modell esetén boka résznél szivacsos bélést alkalmazunk a láb maximális komfortérzet biztosítása érdekében

Ortopéd cipők rövidült végtagra

A KABAHA ortopéd cipő modelljeink tervezésénél figyelembe vettük a rövidült végtagokat is, így modelljeink nagy része alkalmas azok kiszolgálására. 

Rövidült végtagra készített ortopéd cipőink emelése speciális parafa belső emeléssel vannak kialakítva, így minden emelt ortopéd cipőnk esetén tudjuk alkalmazni speciális fejlesztésű ortopéd cipő talpainkat.

Gumírozott fűző

A KABAHA ortopéd cipők esetén rendelhető speciális gumirozott fűző, mely maximális tartást biztosít, de megkíméli olyan betegeket,  akik lehajlása vagy cipőfelvétele korlátozott.

Cipőfelsőrész és talpbetét bélések

A KABAHA ortopéd lábbelik és talpbetétek bélései speciális mikrószálas anyag, amely olyan érzetet ad, mint a bőr. 100%-ban légáteresztő, és a víz nedvszívó képesség nyolcszorosa. Tökéletes a lábbelik belső bélésének. Hőmérséklet-szabályozó hatásával maximális kényelmet és teljes lábszárazságot próbál biztosítani. A láb izzadsága nem a lábbeli belsőjében halmozódik fel. A bélésanyag elősegíti a láb izzadságának párolgását, hogy mindig száraz legyen. Béléseink plusz perforációval láttuk el, hogy maximális szellőzést tudjunk biztosítani.

Fő tulajdonságok:

Magas kopásállóság
Antibakteriális
Antimikrobiális
Nincs általános rossz szag
Hőmérséklet-szabályozó hatás
Maximális vízelvezetés
Magas szakadásállóság
Kiváló kompatibilitás a ragasztással
Erős ellenállás a varrással szemben
Hipoallergén
Hidrofil
Mosható (95°C-ig zsugorodás nélkül és minden tulajdonságát megőrzi)
Önthető
Olajtaszító
Lehetőség személyre szabott illatok készítésére
Izzadságálló
Dörzsölésálló
100%-ban légáteresztő
Környezetbarát. CO2-mentes gyártási rendszer
Chromium VI mentes1
100% mikroszálas termék